Hoeveel kan ik besparen met zonnepanelen?

Vraag direct een offerte aan!

Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

Vraag om een gratis dakinspectie

Waarom Lemon Solar?

Bekijk onze werkwijze

Besparen met zonnepanelen?

Met zonnepanelen kunt u besparen op uw energierekening én een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Dankzij de gunstige prijzen en opbrengsten van zonnepanelen en de mogelijkheid voor particulieren om de BTW terug te vragen, is het nu zeer aantrekkelijk om in zonnepanelen te investeren. De prijs van zonnepanelen is de laatste jaren fors gedaald terwijl het vermogen flink is toegenomen. Hierdoor is de prijs per Wattpiek op het laagste niveau ooit. Lemon Solar levert A-kwaliteit zonnepanelen al vanaf €1,00 per Wattpiek incl. BTW. Lees meer over prijs, opbrengst en het terugvragen van de BTW.

Daarnaast komt er bij de productie van zonnestroom geen CO2 vrij, zo levert u een positieve bijdrage aan het milieu.

De missie van Lemon Solar is consumenten en bedrijven in staat stellen om meer gebruik te maken van duurzame energiebronnen, zoals de zon. Lemon Solar is gevestigd in Leidschendam-Voorburg en is dé specialist voor zonnepanelen in de regio's Den Haag en Leiden.

Besparen op je energierekening

Besparen op je energierekeningGoedkoper dan gewone stroom en beter rendement dan een spaarrekening.

Kijk hier voor een voorbeeld

Onafhankelijk van energieleveranciers

Onafhankelijk van energieleveranciersMet 10 zonnepanelen kun je meestal zo'n drie kwart van je elektriciteit zelf opwekken.

Ontdek alle voordelen

Positieve bijdrage aan het milieu

Positieve bijdrage aan het milieuBij het opwekken van zonne-energie komt nauwelijks CO2 vrij. Je draagt dus bij aan een beter klimaat!

Zonnepanelen en het milieu